Wij zijn momenteel GESLOTEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALENFase 2 verbouwingswerken:

 

Bredere oprit en meer laadplaatsen voor de klanten.

Na bijna 30 jaar trouwe dienst wijkt onze oude toonzaal om meer plaats te maken voor meer oprit en laadplaatsen. Na de succesvolle opstart van onze nieuwe winkel en burelen enkele meters daarnaast zorgen wij nu voor meer ruimte voor onze bezoekers en vaste klanten.

Tijdens de werkzaamheden kan de toegang tot het bedrijf wat hinder ondervinden en we danken u alvast voor uw begrip.
Al jaar en dag is Vanhulle Group een vaste waarde in de bouwsector. Zowel professionelen als particulieren kunnen er terecht voor alle bouwmaterialen onder één dak: tegels,
ruwbouw, dakbedekking, werfgereedschappen en gipsen. Voor hun IT kiezen ze voor een partij die hen ook dat one-stop-shop-principe kan aanbieden: Trustteam.

Klik op foto om het ganse artikel te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Woensdag 3 mei 2017

De laatste weken heeft de isolatiesector te kampen met een tekort aan isolatieproducten op basis van PUR (polyurethaan). Om PUR te maken heeft men de grondstof MDI nodig. Momenteel roepen de MDI-grondstofleveranciers 'overmacht' in naar de fabrikanten van PUR-isolatie. Er is dus een significant tekort aan MDI-grondstoffen.

Het tekort aan grondstoffen zorgt niet alleen voor gigantische productie- en leveringsproblemen. Het heeft ook een serieuze impact op de prijs. Er waren al aanzienlijke prijsstijgingen en er worden nog prijsstijgingen verwacht de komende weken en/of maanden.

Welke gevolgen brengt dit met zich mee ?

- De PUR fabrikanten zoals Recticel, Unilin e.d. hebben alle afspraken over prijzen en levertermijnen opgezegd.

- Wij kunnen enkel nog dagprijzen geven d.w.z. prijzen geldig op de dag van de levering

- De geldigheid van al onze lopende offertes en orders vervallen en worden omgezet in offertes en orders met dergelijke dagprijzen.

- We onderhandelen voortdurend met de fabrikanten om zo veel mogelijk voorraad te kunnen aanleggen maar er worden nu al voor sommige producten levertermijnen van 20 tot 30 werkdagen aangegeven. Dit is ook onder voorbehoud.

Indien u inlichtingen wil of PUR producten wenst te bestellen verzoeken wij u om ons steeds via mail te contacteren naar beschikbaarheid en dagprijzen. Telefonisch kunnen wij daar niet meer op ingaan.

Contacteer ons op info@vanhullebouwcenter.be of fax 09.321.07.03

Dank voor uw begrip.


 


vrijdag 4 november 2016

Nieuwe burelen en winkel voor gereedschappen!

Onlangs zijn de werkzaamheden gestart voor de nieuwe burelen met toonzaal en winkel voor gereedschappen in de Industriezone 32 te Kruishoutem. Eind 2017-begin 2018 zullen de werken klaar zijn. De winkel voor de gereedschappen en de toonzaal van de gevelstenen en dakpannen wordt volledig vernieuwd.

Hou alvast uw mailbox in de gaten !


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.