Wij zijn momenteel GESLOTEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALENEen familiebedrijf dicht bij het clienteel

Opgericht in 1988 staat Bouwcenter Vanhulle al voor meer dan een kwart eeuw aan ervaring in het aanlevering van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel in bouwmaterialen waar zowel de professioneel als de particulier terecht kan. Wij zijn opgebouwd uit vijf segmenten: tegels, ruwbouw, dakbedekking, werfgereedschappen en gipsen. Dit maakt ons uniek, want wij bieden u alle materialen onder één dak. U werkt uw project af en heeft slechts één aanspreekpunt.

Elke afdeling heeft een eindverantwoordelijke, die ervoor zorgt dat de leveringstermijnen worden gerespecteerd en de kwaliteit van het materiaal optimaal is. Bouwen, verbouwen of renoveren? Sociale woningbouw, sleutel op de deur, projectbouw of een particuliere woning? Met onze twee vestigingen (Kruishoutem en Zulte) kunnen we u in al deze situaties bijstaan. Wij geven het nodige advies op basis van uw situatie en zorgen er ook voor dat u over de nodige materialen beschikt om uw werken uit te voeren. Door onze grote voorraad werken we erg snel en efficiënt.

 

Professionele begeleiding en service
Onze firma is natuurlijk niet alleen op de markt maar men zou al vlug de bomen door het bos niet meer zien. We hebben al enkele tientallen jaren ervaring in de sector van de bouwmaterialen en zijn daarom het best geplaatst om u eerlijk en waardevol advies te geven.

We beschikken over een ruime en overzichtelijke toonzalen en hebben voor elk wat wils. Breng gerust uw achitectenplan mee en we geven u met plezier antwoord op al uw vragen. We helpen u kiezen met het kleur van uw gevelstenen, dakpannen en tegels!

Zowel de professionele bouwondernemingen als particulieren en zelfbouwers, iedereen is welkom.

Uitgebreid gamma
Niet alleen advies is belangrijk maar ook de mogelijkheid om te kiezen uit een diversiteit aan producten is belangrijk. Bouwcenter Vanhulle werkt enkel maar met 1e keus producten van de meest gekende merken.

We hebben een ruime stock zodat u tijdens de werkzaamheden nooit zonder materiaal valt. Onze eigen vrachtwagens zorgen voor een continue aanvulling van de stock en uiteraard ook een stipte levering op de werf. Een greep uit ons gamma:

gevelstenen - bakstenen - snelbouwstenen - betonstenen - stapelblokken - dakpannen - betondakpannen - onderdakplaten - gewelven (welfsels) - granulaten - zand - gravier - dolomie - siergrint - cement - betonputten - regenputten - septische putten - PVC buizen - regenafvoer - waterzuivering - betonwapening - betonnetten - betonijzer - hoekijzer - prefabijzer - geoplast - bekisting - silomortels - silo - kraanwerk - stabilisée - bouwchemie - morteladditieven - isolatie - spijkerflensdekens - isolatieplaten - dakisolatie - droogbouw - gipsblokken - ytongblokken - gereedschappen - allerlei bouwspecialiteiten - spuitpleisters in silo - mortels in silo

Eigen leveringsdienst
Bouwcenter Vanhulle investeert in de uitbouw van een modern wagenpark. Opleggers voor granulaten, platte opleggers (voor grote leveringen snelbouwstenen, gevelstenen enzovoorts), vrachtwagens voor het leggen van betongewelven en een aantal kleinere vrachtwagens... Dit laat ons toe om uw traject van begin tot einde te ondersteunen. We gaan dus verder dan zomaar leveren aan de stoeprand.
 
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.