Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN 

 

Beste klant,

Graag willen wij u informeren dat vanaf maandag 20 april onze winkels te Kruisem en Zulte terug open zullen zijn en dit ook op zaterdagvoormiddag.

 

Dit geldt voor de bouwmateralen, dakbedekking en stukadoorsafdeling.

 

Vanaf maandag 4 mei zal het ook weer mogelijk zijn om de toonzaal van TEGELCENTER VANHULLE te bezoeken. Om de nodige hygiënische veiligheid & social distance te garanderen raden wij u aan om uw bezoek eventjes op voorhand mee te delen via email op info@tegelcenter-vanhulle.be of te bellen naar het nummer 09.242.91.70. We kunnen immers maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd toelaten.

 

Wij vragen u om onderstaande richtlijnen tot nader order strikt te respecteren aub:

Onze openingsuren zijn van maandag tot donderdag van 6h tot 18h30, op vrijdag tot 18h en op zaterdag van 7h tot 12h.

• In de winkels zullen er maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd binnen mogen. We hanteren daarvoor de richtlijn van 1 persoon per 10m²

• Indien er gebruik gemaakt wordt van de tijdelijke afhaalboxen dan kan dit enkel tussen 7h en 17h30 mits voorafgaande afspraak ! U zal verwittigd worden als uw bestelling klaar staat.

• bestellingen voor afhalingen en leveringen dienen altijd per e-mail te gebeuren om zoveel mogelijk fouten te vermijden

• gebruik dit adres voor al uw bestellingen: bestelling@vanhullebouwcenter.be

• uiteraard dient er gewerkt te worden rekening houdend met de geldende voorwaarden en richtlijnen omtrent social distancing (overal 1,5m afstand houden aub)

• gelieve altijd de handgel te gebruiken om uw handen te ontsmetten als u in de winkel komt, deze staat ter beschikking in de inkom

na ontvangst van uw afhaalbon is het de bedoeling in uw voertuig te wachten op een magazijnier, zo vermijden we ongewild contact met onze magazijniers

• er kan enkel elektronisch betaald worden, dus geen cash geld

• heeft u zelf mondmaskers en handschoenen ? gelieve deze dan ook te gebruiken

Als er op bepaalde tijdstippen teveel mensen aanwezig zijn kunnen wij tijdelijk mensen niet toelaten op de terreinen totdat er terug genoeg ruimte is. Al deze maatregelen gelden ter bescherming van uzelf en onze medewerkers.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hou het verder gezond. Samen verslaan we het virus.

Met vriendelijke groeten,
Pascal Vanhulle
zaakvoerder


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.