Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN • Betonproducten >
 • Bouwmaterialen >
 • Gamma >
 • Gamma > Bouwmaterialen > Betonproducten >

  Ons assortiment betonproducten is vrij uitgebreid o.a. met betonputten (septische en regenwater), betonnen platen, lateien, betonstenen voor funderingen, gewelven enzovoorts.

  Duurzaamheid in heel het fabricageproces

  Beton is een mengsel van water, grind, zand en cement. Al deze materialen worden ontgonnen en ontwikkeld op Belgische bodem. Ook op dit vlak draagt beton bij tot meer duurzaamheid.

  Bovendien levert het gebruik van betonproducten weinig afval op. Dit blijft beperkt tot het verpakkingsmateriaal (zakken) dat eventueel nodig is voor het verhandelen van cement, grind en zand. Beton geeft geen toxische bestanddelen of geur af en het rot niet. Allemaal voordelen die het interieur ten goede komen.

  Beton heeft echter nog meer troeven. Beton breekt alle records op het vlak van levensduur en biedt een bijzondere weerstand tegen vuur en noodweer. Het vraagt weinig onderhoud en is goedkoop.

  Tot slot beschikt beton ook over diverse flexibele toepassingsmogelijkheden, nog een bijzondere eigenschap die het onderscheidt van zijn concurrenten.

  Duurzaamheid ook op het vlak van het recyclageproces

  Betonproducten zijn volledig recycleerbaar en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de aanleg van wegen (funderingen en onderfunderingen) en betonnen platen.

  Een materiaal waarvoor steeds nieuwe toepassingen worden ontdekt

  Beton is een modern materiaal dat permanent in ontwikkeling is om zo in harmonie met het milieu alle architecturale uitdagingen aan te kunnen. Beton biedt uw huis de noodzakelijke esthetische origaniliteit met een brede waaier aan toepassingsmogelijkheden: zelfreinigend beton voor gevels, drainerend beton in uw tuin om het grondwater op peil te houden, decoratief beton, lichtdoorlatend beton...

  betonnen platen, betonproducten

   

  betonproducten, betonnen platen


  Terug
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
  van cookies om uw
  gebruikservaring te verbeteren.