Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN • Isolatie >
 • Bouwmaterialen >
 • Gamma >
 • Gamma > Bouwmaterialen > Isolatie >
  Door je woning te isoleren kan je heel wat geld uitsparen op je energiefactuur. Zo kan je de investering in isolatie soms al terugverdienen op amper 2 jaar tijd. De jaren die volgen zijn pure winst!

  Isolatie komt vooral voor onder de vorm van platen of rollen. Wij hebben een uitgebreide stock aan bouwmaterialen en isolatie. We staan klaar om samen met u de juiste type isolatie te kiezen.

  4 redenen om je woning te isoleren


  Investeren in thermische en akoestische isolatie is op vandaag geen overbodige luxe meer. Ben je nog niet helemaal overtuigd, dan geven we je hieronder vier redenen waarom isolatie ook in jouw woning een meerwaarde kan betekenen:

  Isoleren is milieuvriendelijk
  Nog beter dan groene energie is geen energie! Isolatie houdt je huis langer op temperatuur waardoor je dus heel wat minder energie gaat verbruiken. De warmte blijft langer behouden en zorgt voor een aangename omgeving zonder al teveel temperatuurschommelingen. Als je helemaal groen wil gaan kan je tegenwoordig ook voor ecologische isolatie kopen die bestaat uit natuurlijke producten zoals hooi of uit gerecycleerd afval zoals pet-flessen. Door isolatie te kopen draagt u dus uw steentje bij aan de natuur.


  Ook nu nog kan je subsidies en premies aanvragen
  Er zijn heel wat energiebesparende maatregelen afgeschaft maar gelukkig blijven de isolatiepremies behouden. Grijp dus zeker je kans en vraag ook nu subsidies of premies aan voor het isoleren van jouw woning! Zowel vloerisolatie, dakisolatie als (spouw)muurisolatie kunnen ingebracht worden.


  Isolatie kopen brengt geld op!
  Als bovenstaande redenen je nog niet helemaal overtuigd hebben dan zal dit je vast overtuigen: Isoleren brengt geld op! Door te investeren in energiebesparende maatregelen zullen je stookkosten dalen en kan je jaarlijks honderden euro’s besparen op je energiefactuur. Bovendien voelt een goed geïsoleerd huis veel comfortabeler aan en zal je ook een mooie meerwaarde realiseren bij de verkoop van de woning. Isolatie kopen is dus zeker een goede investering!


  Gunstig voor uw EPC-attest en EPB
  Bij het verbouwen of bouwen van een woning moet steeds voldaan worden aan de stedenbouwkundige voorschriften. Door zowel de vloeren, het dak als de muren correct te isoleren zal je een gunstig EPB-verslag toegekend krijgen. Ben je later van plan om de woning te verkopen dan zal er ook een gunstig EPC-attest opgemaakt worden wat zorgt voor heel wat vertrouwen bij potentiële kopers.

  bouwmaterialen isolatie - isolatie kopen

   

  bouwmaterialen isolatie

   

  isolatie kopen  Terug
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
  van cookies om uw
  gebruikservaring te verbeteren.