Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN • Silos >
 • Bouwmaterialen >
 • Gamma >
 • Gamma > Bouwmaterialen > Silos >

  Mortels in silo

  Handig systeem

  Als u aan een werf begint, wilt u dat het vooruitgaat. Dat spreekt voor zich. Vanhulle metselmortels in silo kunnen u daarbij heel wat tijd besparen. Ze zijn immers kant-en-klaar beschikbaar op de werf, dankzij de gekende Vanhulle voorraadsilo’s. In de gewenste hoeveelheid bovendien.
  De plaatsing van een silo gebeurt binnen de drie werkdagen na bestelling, het bijvullen per bulkwagen binnen de 48 uur (bestellingen aanvragen voor 14u per fax of e-mail). De installatie is na aansluiting op de waterleiding en het elektriciteitsnet meteen operationeel. Een druk op de knop volstaat… Een silo huren maakt het werk dus een pak vlotter.

  Hoge kwaliteit

  De kwaliteit van het metselwerk hangt grotendeels af van de keuze van de metselmortel. Bouwcenter Vanhulle gebruikt industrieel bereide droge mortels met BENOR kwaliteitscertificaat en onder te brengen in de sterkteklassen M5-M10-M15, vlg EN 998-2. De diverse types metselmortel zijn altijd perfect afgestemd op het uit te voeren werk en de te verwerken stenen.

  Een silo huren biedt dus heel wat voordelen. Daarnaast biedt Bouwcenter Vanhulle u een complete service aan. Plaatsing, vulling en onderhoud worden volledig afgehandeld door onze mensen. Zo heeft u meer tijd voor het uit te voeren metselwerk.

  Voordelen die tellen

  - Constant en gecontroleerde kwaliteit
  - Tijds– en kostenbesparing
  - Verhoogde productiviteit
  - Eenvoudige opslag op de werf
  - Aangepaste mortels
  - Geen materiaalverlies
  - Ecologisch
  - Geen verloren verpakking

  silo huren

   

  Een silo huren


  Terug
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
  van cookies om uw
  gebruikservaring te verbeteren.