Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN • Gevelisolatie >
 • Gipsen >
 • Gamma >
 • Gamma > Gipsen > Gevelisolatie >
  Waarom is buitengevelisolatie de beste manier van muur isolatie? Er zijn zeven belangrijke redenen.


  1. Elimineer koudebruggen
  Enkel met buitengevelisolatie kunnen koudebruggen in de gevel vermeden worden. Uw gevel krijgt een mantel die de koude buiten houdt en de warmte binnen, wat resulteert in minimaal energieverlies en 15% besparing op de energiefactuur.


  2. Aangenaam binnenklimaat
  Door de gevel langs buiten te isoleren, behouden de muren hun thermisch inertievermogen. Wanneer de woning overdag wordt verwarmd in de winter, slaan massieve muren (baksteen, beton...) de warmte op. Wanneer ‘s nachts de woning gaat afkoelen, gaan de muren de opgeslagen warmte terug afgeven. Hierdoor kunt u steeds van een aangename, stabiele binnentermperatuur genieten, ongeacht het seizoen.


  3. Gezonde woonomgeving
  Een correct geplaats Granol’therm gevelisolatiesysteem zorgt ervoor dat de woning kan ademen en dat koudebruggen weggewerkt worden. Daardoor wordt condens- en schuimmelvorming vermeden, wat bijdraagt tot een betere luchtkwaliteit en een gezonde leefomgeving.


  4. Bescherm uw gevel
  Gevelisolatie beschermt muren tegen grote temperatuurschommelingen en garandeert waterdichtheid waardoor scheuren in de gevel door vorst geen kans krijgen. Met andere woorden zorgt gevelisolatie voor een mooie façade en voor duurzaamheid van de ruwbouw.


  5. Respecteer het milieu
  Via milieureglementering probeert de overheid de uitstoot van CO2-gas te verminderen. Met de Granol’therm isolatiesystemen draagt u bij aan deze milieumaatregel en heeft u recht op fiscale voordelen.


  Bij renovatieprojecten biedt gevelisolatie nog bijkomende voordelen:  6. Geen hinder tijdens de werken

  Isoleren van de gevel gebeurt langs de buitenkant, waardoor de bewoners van de woning of het kantoor geen hinder ondervinden.


  7. Make over
  Door het brede assortiment aan aspecten en afwerkingsmogelijkheden bij gevelrenovatie, kan het gebouw een volledige opfrisbeurt en mogelijks een nieuwe look krijgen. Een ouderwetse voorgevel omvormen tot een strakke woning is geen enkel probleem. Indien u uw woning wenst op te waarderen is gevelisolatie zeker de meest efficiënte en misschien ook de mooiste oplossing.

   

  Systeemopbouw

  1. Kleefmortel
  2. Polystyreen-isolatie (EPS wit of grijs)
  3. Wapeningsmortel
  4. Wapeningsnet
  5. Voorstrijk
  6. Afwerkingen
      - Organische pleister
      - Minerale pleister
      - Verf
      - Brickslips

  Economisch en performant
  Granol’therm Value bewijst reeds 40 jaar zijn performantie. Het systeem werd jarenlang getest en heeft alle mogelijke proeven met succes doorstaan. Het Value systeem is dé referentie op gebied van buitengevelisolatiesystemen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten kan dit systeem toegepast worden.


  - Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  - Hoge duurzaamheid
  - Onderhoudsvriendelijk
  - Ontelbare afwerkingsmogelijkheden
  - Zowel voor nieuwbouw als renovatie
  - Gecertificeerd systeem

  Terug
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
  van cookies om uw
  gebruikservaring te verbeteren.