Wij zijn momenteel OPEN
Welkom bij Vanhulle

HET BEDRIJF

 
Bouwcenter Vanhulle nv staat al voor meer dan een kwart eeuw ervaring in het aanleveren van bouwmaterialen en toebehoren. Een groothandel die zich voornamelijk richt op professionelen, maar evengoed ook op doe-het-zelvers en particulieren.

 

VEELZIJDIG IN BOUWMATERIALEN • Verpakte zakken >
 • Gipsen >
 • Gamma >
 • Gamma > Gipsen > Verpakte zakken >
  Waar het gebruik van spuitgips in silo's niet mogelijk is, bijvoorbeeld als er geen plaats is om de silo te zetten, dan gebruikt men individueel verpakte zakken. Bouwcenter Vanhulle biedt allerhande gipsen en cementeringen aan, meestal in zakken van 25 of 30 kg.

  Onze eigen leveringsdienst levert de palletten bij u op de werf en, indien mogelijk, kunnen deze ook op een verdiep geplaatst worden.

  De gipsen zitten in poedervorm in de zakken en moeten gemengd worden met water en dit volgens de voorschriften van de fabrikant. Men moet dus een smeuïge massa bekomen die blijft kleven. Afhankelijk van het toepassingsgebied bestaan er verschillende soorten gips. De ondergrond speelt daarbij een grote rol. Naast traditionele ondergronden zoals bakstenen kunnen ook platen of metalen netten gebruikt worden. De platen of netten zijn belangrijk om scheuren en dergelijke te voorkomen. Ons gamma bestaat uit kleefgipsen, één- en tweelagige gipsen, natuurgipsen, dunpleisters, krabpleisters...

  Contacteer ons voor meer info.
  Terug
  Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
  van cookies om uw
  gebruikservaring te verbeteren.